13. Genel Kurul Tamamlandı

İş Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimizi saygıyla selamlıyoruz.Tüm dünya gibi zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde üyesi olmaktan gurur duyulan, yönetim anlayışının merkezine üyelerinin mutluluğunu koyan bir dernek ortaya çıkarmak üzere sizlerle birlikte yola çıkmış bulunmaktayız. Halihazırda 9 kişiden oluşan yönetim kurulumuz ve her Grup Başkanlığında 2 temsilcimiz bulunsa da, mesleğimize ve üyelerimize katkı sağlayacak her üyemizin fikir ve çabalarına ihtiyacımız olduğu kuşkusuzdur. Yeni anlayışımız ve yönetim kurulumuz olarak tüm üyelerimize sağlıklı günler diler, en kısa sürede mutlu paylaşımlarda buluşmak üzere esenlikler dileriz.

Derneğimizin 13. Yönetim Kurulunda;
Genel Başkan Cihangir YARBAY,
Genel Başkan Vekili Kutay SUBAŞI,
Genel Sekreter Ertuğrul OFLU,
Genel Sayman Okan ÇETİNKAYA,
Kültür ve Yazı İşleri Mehmetali ÇOLAK,
Sosyal İşler Sekreteri Nursel ERDOĞAN,
Üyeliklerde Pınar EMMİLER, Kemal ÜLKER ve Ramazan ÖZTÜRK bulunmaktadır.

Ek olarak Grup Başkanlığı Temsilcileri;
İzmir Grup Temsilcileri Kübra GÜREL ve Celalettin YEMŞEN,
Bursa Grup Temsilcileri Habil AYDIN ve Erdem HASRET,
Adana Grup Temsilcileri Serkan DÖNMEZ ve Veysel BAŞER,
İstanbul Grup Temsilcileri Murat ÇAKIR ve Abdülkerim IRMAK yer almaktadır.

YASAL UYARI
Bu internet sitesi içeriğinde yer alan tüm yazı, isim, unvan, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik, sunum, eğitim materyalleri vb. İş Müfettişleri Derneği’ne ait olup 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda yer alan hükümlerle hukuki koruma altındadır. Dernekten izin alınmaksızın değiştirilemez, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, dağıtılamaz, umuma iletilemez, başka bir lisana çevrilemez. Siteyi kullanan kişiler, ilk defa kullanım anından itibaren bu kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Dernek, bu hakları ihlal eden kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.