12. Genel Kurul Toplantısı

Değerli Üyelerimiz,

28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Derneğimizin 12. Olağan Genel Kurul toplantısı dernek genel merkezinde gerçekleşecektir. Toplantı gündemi derneğimizin 12. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu üyelerinin seçimine ilişkindir. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 6 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10.00’da Siyav Otel’de yapılacak olan genel kurul toplantısında derneğimiz 12. Yönetim Kurulu seçilecektir.

Üyelerimize saygıyla duyurulur.

İş Müfettişleri Derneği

SİYAV OTEL
Kavaklıdere Mahallesi
Konur Sokak No: 56
Çankaya/ANKARA

YASAL UYARI
Bu internet sitesi içeriğinde yer alan tüm yazı, isim, unvan, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik, sunum, eğitim materyalleri vb. İş Müfettişleri Derneği’ne ait olup 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda yer alan hükümlerle hukuki koruma altındadır. Dernekten izin alınmaksızın değiştirilemez, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, dağıtılamaz, umuma iletilemez, başka bir lisana çevrilemez. Siteyi kullanan kişiler, ilk defa kullanım anından itibaren bu kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Dernek, bu hakları ihlal eden kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.